Van Gal bolji od Bilića, Junajted može do trofeja

Mančester junajted u ponovljenom meču četvrtfinala FA Kupa savladao Vest Hem u gostima sa 2:1 i obezbijedio okršaj sa Evertonom u polufinalu
1 komentar(a)
Mančester junajted, Foto: Reuters
Mančester junajted, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.04.2016. 20:19h

Trener Junajteda Luj van Gal je već nekoliko mjeseci "bivši" po engleskim medijima, ali Holanđanin ima dobru priliku da misiju na klupi mančesterskog kluba završi trofejom, i to u najstarijem takmičenju na svijetu.

Ili, ko zna - obezbijedi ostanak na "Old trafordu".

Junajted je u ponovoljenom meču četvrtfinala FA Kupa savladao Vest Hem u Londonu - 2:1 i obezbijedio polufinale sa Evertonom na kultnom "Vembliju" 24. aprila. Da Mančester zaista može do trofeja, govori drugi polufinalni par, koji ima znatno manju "težinu" - Votford protiv Kristal Palasa.

Nakon 1:1 na "Old trafordu" prošlog mjeseca Vest Hem je u drugi meč ušao kao favorit, ponajviše zbog rezultata u Premijer ligi u posljednje vrijeme, ali sa Junajtedom nema šale, čak i kada igra daleko ispod renomea.

Tinejdžer Markus Rašford u 54. i prekaljeni Belgijanac Maruan Felaini u 67. šokirali su četu Slavena Bilića, kojoj ni gol Tomkinsa u 79. nije pomogao da spriječi ispadanje - 1:2.

Bonus video: