Batrović: Drago mi je što sam tu, mislimo samo na tri boda

67 pregleda 2 komentar(a)
Veljko Batrović, Foto: Www.planet.si
Veljko Batrović, Foto: Www.planet.si
Ažurirano: 21.03.2016. 18:48h

Mlada fudbalska reprezentacija danas je otputovala na Maltu gdje je u srijedu očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tim Mojaša Radonjića ovu utakmicu mora da dobije ako želi da ostane u igri, a već narednog ponedjeljka rival je Belgija, takođe u gostima.

Povratnik u nacionalni tim, Veljko Batrović, ne želi da razmišlja o Belgijancima dok se ne završi utakmica sa Maltom, koja nas je u Podgorici koštala dva boda (0:0).

"Srećan samo što sam tu, što sam ponovo sa ekipom i što sam prvi put kod novog selektora Mojaša Radonjića. Za sada je sve kako treba, nadamo se najboljem rezultatu iz naredne dvije utakmice. Vjerujte da nam je sada u glavama samo Malta. Idemo tamo sa željom da ostvarimo tri boda. Ukoliko slavimo, dobićemo na samopouzdanju, vjerovaćemo više u sebe, tako da ćemo učiniti sve da osvojimo tri boda i protiv Belgije. Biće teško sigurno, ali probaćemo", rekao je Batrović, član slovenačkon Zavrča.

Batrović se nada da ekipa može da zablista u Belgiji.

"Iskreno se nadam pravom licu protiv Belgijanaca. Cijela ekipa vjeruje u to. Ali, ponavljam - sada je bitna samo Malta!", istakao je Batrović.

Pomenuo je i sezonu u Zavrču:

Sve je super, sve je kako treba. Polusezona je dobro počela, nadam se još boljim rezultatima. Pa ćemo za dalje da vidimo", zaključio je 22-godišnji Batrović.

Bonus video: