Ranijeri: Nadam se da ću se u Lesteru penzionisati

7 komentar(a)
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.03.2016. 12:02h

Italijanski trener koji senzacionalno vodi Lester ove sezone, Klaudio Ranijeri, ne krije da bi volio da u tom klubu završi trenersku karijeru.

"Sve, ali baš sve mi se dopada u Lesteru i ne želim da idem nigdje. Razmišljam o tome da Lester bude moj posljednji klub, i nadam s eda će mi rukovodstvo ponuditi ugovor u narednih šest, sedam godina. I ne postoji tajna našeg ovosezonskog uspjeha. Jednostavno su favoriti podbacili a mi neočekivano odlično igramo. Možda je razlog tome što moji igrači igraju sa dušom, i što su prihvatili moje napomene da moraju podržavati jedan drugog", naglasio je 64-godišnji Italijan.

A da je Ranijeri bio iskren o želji da ostane u Lesteru potvrđuju i njegovi posljednji koraci.

"Nadam se da ću uspjeti da ubijedim Mareza i Kangu da ostanu u klubu. O Vardiju je već sve rečeno. Marez i Kante igraju u konstatno dobroj formi, a obojica imaju oko 25 godina. Ovdje su se afirmisali na pravi način i ne da su srećni, već su kraljevi u Lesteru. Ne savjetujem im odlazak u najveće klubove, pošto se tamo treba izboriti i pritisak u svakom meču je neuporedivo veći", kazaop je Ranijeri za špansku Marku.

Bonus video: