Moramo da pobjeđujemo, remiji nam ništa ne znače

I dok vodi „lisice” prema čudu, u Italiji su se pojavile informacije da je iskusni stručnjak prvi favorit za klupu Italije nakon odlaska Antonija Kontea poslije Eura u Francuskoj
0 komentar(a)
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.02.2016. 13:00h

Čudo iz Lestera ne posustaje. „Lisice” su 11 kola prije kraja na prvom mjestu Premijer lige s dva boda više od Totenhema. Izgleda da lagano i oni sami postaju svjesni da će pritisak na njima biti sve veći.

„Da, moraćemo da rizikujemo. Više nam jedan bod ništa ne znači, moramo da pobjeđujemo”, rekao je Klaudio Ranijeri.

Italijanski stručnjak je jasno stavio do znanja da će njegov tim napadati iz svih oružja kada rezultat bude poravnat, jer nije velika razlike između poraza i remija.

„Možete izgubiti, ali je to samo bod manje od boda. Rizikovaćemo, ali zato je tu trener postavljen, da uzme taj rizik. Znam da će nas svi pitati hoćemo li uzeti titulu. Ne znam. Neka prođu sljedeće četiri utakmice, tada ću moći da kažem nešto više”, zaključio je Ranijeri.

I dok vodi „lisice” prema čudu, u Italiji su se pojavile informacije da je iskusni stručnjak prvi favorit za klupu Italije nakon odlaska Antonija Kontea poslije Eura u Francuskoj.

Navodno je oduševio predsjednika Fudbalskog saveza Italije Karla Tavekja, koji će sve učiniti da ga dovede. Biće teško, jer mu ugovor sa premijerligašem ističe 2018. godine.

Bonus video: