Siti daje 55 miliona eura za Sanea?

Sane je u prvoj polusezoni odigrao 24 utakmice za Šalke u Bundesligi, Ligi Evrope i Kupu Njemačke i upisao po pet golova i asistencija
59 pregleda 0 komentar(a)
Liroj Sane, Foto: Reuters
Liroj Sane, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.01.2016. 10:57h

Šalke je na ljeto ostao bez jednog bisera, jer je Julijan Draksler otišao u Volfsburg, a sada bi mogao i bez drugog - dobro obaviješteni „Bild“ piše da je Mančester siti ponudio čak 55 miliona eura za Liroja Sanea!

Sin bivšeg senegalskog reprezentativca Sulejmana Sanea i bronzane njemačke gimnastičarke sa Olimpijskih igara u Los Anđelesu 1984. godine, Regine Veber, za sedam dana slavi 20. rođendan, a već je debitovao za seniorski tim Njemačke.

Sane je u prvoj polusezoni odigrao 24 utakmice za Šalke u Bundesligi, Ligi Evrope i Kupu Njemačke i upisao po pet golova i asistencija.

Pitanje je, međutim, da li igrač koji nije glavni u Šalkeu vrijedi toliko. Sane jeste veliki talenat, ali su Englezi potpuno poremetili tržište ogromnim količinama novca.

Najbolji dokaz za to je Mančester junajted, koji je za 19-godišnjeg Antonija Marsijala već platio Monaku 50 miliona eura, a mogao bi još 30.

Bonus video: