Sančesu i Ozilu povećanje plata, Perira umjesto Koklena

ančesu bi trebalo da se sedmična plata poveća sa 130 na 150 hiljada funti, koliko se nudi i Ozilu, koji je ugovorom do 2018. godine trebalo da nedjeljno zarađuje 140 hiljada funti
0 komentar(a)
Mesut Ozil, Foto: Beta/AP
Mesut Ozil, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.12.2015. 10:52h

Arsenal igra u sjajnoj formi, a nosiocima igre, Aleksisu Sančesu i Mesutu Ozilu, "tobdžije" su ponudile nove ugovore, uz povećanje plate.

Sančesu bi trebalo da se sedmična plata poveća sa 130 na 150 hiljada funti, koliko se nudi i Ozilu, koji je ugovorom do 2018. godine trebqalo da zarađuje 140 hiljada funti. I Čileancu sadašnji ugovor ističe 2018. godine.

Ozil je već do božićnih praznika upisao 15 asistencija u Premijer ligi, više nego svi igrači Čelsija zajedno, ali i ekipe Mančester junajteda. Samo petorica igrača su za cijelu sezonu u istoriji Premijer lige imala 15 asistencija!

Posljednje dvije titule Arsenal je u Premijer ligi izvojevao kada je božićne praznike dočakao na drugoj poziciji, baš kao što je i sada slučaj. Arsenal zaro želi da se pojača, pa osim Mareza, pregovara i o dovođenju veziste Porta, Danila Pereire. Pereira je 24-godišnji portugalski reprezentativac, koji bi trebalo da nadomjesti izostanak Fransisa Koklena, koji će zbog povrede pauzirati najmanje dva mjeseca.

Bonus video: