Strah od praznih tribina

Savjet direktora jednog od najvećih svjetskih klubova donio je odluku da za četvrtinu snizi cijene ulaznica za prvi duel u Ligi Evrope na proljeće
0 komentar(a)
Luj van Gal i Rajan Gigs, Foto: Beta/AP
Luj van Gal i Rajan Gigs, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.12.2015. 11:43h

Mančester junajted jedini od deset najbogatijih fudbalskih klubova nije uspio da se palsirau nokaut fazu Lige šampiona. "Đavoli" će kao treći u konkurenciji Volfsburga i PSV-a, morati da fudbalsko proljeće u Evropi nastave u Ligi Evrope.

A Savjet direktora jednog od najvećih svjetskih klubova donio je odluku da za četvrtinu snizi cijene ulaznica za prvi duel u Ligi Evrope nma proljeće, iako još ne zanju ko će im biti rival.

Rukovodstvo je tu odluku donijelo iz straha od slabe posjećenosti, a za utakmicu 16-tine finala, koje se u Ligi Evrope igraju 18. i 25. februara 2016. godine, na "Old Trafordu" ćer biti omogućen ulazak i vlasnicima sezonskih karata.

Mančester junajted treći put u posljednjoj deceniji nije uspio da prođe grupnu fazu Lige šampiona, ali ove godine "đavoli" igraju na način koji se ne sviđa njihovim navijačima, ali ni legendama kluba. Uprkos neatraktivnoj igri u Premijer ligi, Mančester junajted je na samo tri boda zaostatka za vodećim Lesterom.

Bonus video: