Dečić četvrti, Zeta tone sve dublje

0 komentar(a)
Dečić, Foto: Filip Roganović
Dečić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.11.2015. 11:48h

Dečićeva jesen iz snova dostigla je svoju gornju tačku nakon pobjede nad Zetom i pozicioniranja na četvrtu poziciju, dok su Golubovčani dotakli dno, trećim uzastopnim porazom - epilog je duela završenog pod svjetlošću reflektora na kampu FSCG.

Suspendovani trener i suspendovani teren, kao ni rano vođstvo Zete, nisu bili prepreka fudbalerima Dečića, da po ko zna koji put ove sezone pokažu karakter i kvalitet, te sve to krunišu sa tri nova boda.

“Drugo poluvrijeme protiv Zete, najbolje je koje smo odigrali ove sezone”, kazao je pomoćni trener Dečića Fuad Krkanović.

Pobjeda od 3:1, promašen penal, pogođena stativa, makar još dvije dobre šanse - sve to jasno govori o odnosu snaga u korist „domaćina” na neutralnom terenu na Starom aerodromu.

Posao Tuzanima olakšao je, doduše, štoper Zete Vujačić, koji je u 50. minutu dobio drugi žuti karton, pa su gosti skoro cijelo poluvrijeme igrali sa desetoricom.

Zeta je povela golom Bjedova glavom nakon centaršuta Klikovca, igrala je dobro prvih 20 minuta, a onda se - raspala.

“Ova utakmica je definitivna potvrda da neki igrači ne zaslužuju da nose dres Zete. Definitivno da nas čeka težak posao u prelaznom roku”, kazao je Dejan Vukićević, trener Zete.

Tuzani su preokrenuli do poluvremena, sa dva gola štopera Dedića, oba nakon prekida, da bi u nastavku sa igračem više propustili priliku da do vrha napune mrežu Zete.

Lazarević je izborio, pa promašio penal (prečka), Adžović pogodio stativu, a precizan je bio vezista Đukić, koji je sjajnim udarcem iz daljine postavio konačnih 3:1.

Bonus video: