Mornar šokirao Vukićevića

0 komentar(a)
Zeta - Mornar, Foto: Savo Prelević
Zeta - Mornar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.11.2015. 13:03h

Šok na praznoj Trešnjici, na početku trećeg mandata Dejana Vukićevića na klupi Zete - prežaljeni Mornar slavio je sa 2:1 i upisao prvu pobjedu ove sezone, tek u 15. kolu!

Barani imaju šest bodova, sedam manje od pretposljednjeg Lovćena, i tvrde da još nisu otpisani.

"Konačno da i nama krene. Nismo rekli posljednju riječ", kazao je pomoćni trener Barana Željko Mrvaljević.

Gostujući fudbaleri su nakon prvog zvižduka, simbolično, posjedali na teren u znak protesta zbog neizmirenih obaveza.

Onda su se pridigli i zaigrali kao da primaju sve redovno - poveli su golom Šimure u 6. minutu, a stigli do pobjede preko Kalezića na startu nastavka, koji je iz slobodnog udarca „probušio” nesigurnog Velimirovića.

Sve što su domaći prije toga uspjeli da urade bilo je izjednačenje Klikovca, kome je asistirao Kukuličić.

"Sve slabosti Zete izašle su na vidjelo u jednom meču. Ova utakmica je pokazala da je pred nama puno posla", kazao je Vukićević.

Zeta - Mornar 1:2 (1:1)

Golubovci - Stadion: „Trešnjica”. Igrano bez prisustva navijača. Sudija: Vladan Kojović (Podgorica) - 1. Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić) - 1 i Ivan Bogdanović (Cetinje) – 0,5. Strijelci: Klikovac u 18. za Zetu, a Šimura u 6. i Kalezić u 49. minutu za Mornar. Žuti kartoni: Aligrudić (Zeta), Vukmarković (Mornar).

Zeta: Velimirović, Jakšić, Knežević, Vujačić, Trišović, (od 26. Aligrudić), Marković, Vukčević, (od 70. Šofranac), Kukuličić, (od 76. Bilialov), Klikovac, Vlaisavljević, Bjedov.

Mornar: Masoničić, Orlandić, Vukmarković, Šimura, Marković, Kacić, (od 90. Bubanja), Kim, Kalezić, Vučinić, (od 85. Džanović), Daisuke, Vujačić, (od 77. Radončić).

Bonus video: