Bez pogodaka u Golubovcima

Plavi" su tako nastavili niz nepobjedivosti u duelima sa Zećanima, jer prvi šampion u istoriji Crne Gore nije slavio još od novembra 2008. godine
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2015. 21:42h

Zeta i Budućnost su odigrale loš meč u Golubovcima koji najbolje odslikava rezultat - u duelu nekada velikih i najvećih rivala crnogorskog fudbala nije bilo golova.

"Plavi" su tako nastavili niz nepobjedivosti u duelima sa Zećanima, jer prvi šampion u istoriji Crne Gore nije slavio još od novembra 2008. godine.

Nije bilo golova, ali jeste šansi. Najbliži pogotku za Zetu u prvom poluvremenu je bio Stefan Vukčević, a na drugoj strani je mrežu propustio da zatrese Darko Nikač.

Zećani su na startu drugog dijela možda i oštećeni za penal, a ovaj remi im je drugi uzastopni nakon što su izgubili četiri vezane utakmice koje su koštale posla bivšeg trenera Miodraga Martaća.

"Prvo poluvrijeme je potpuno pripalo Budućnosti koja je imala šanse, a većinu smo im mi stvorili svojim greškama. Model kako treba da igramo je drugo poluvrijeme. Tada je pristup bio dobar, a imali smo dosta situacija "dva na dva" i "tri na tri" koje smo morali da iskoristimo. Ipak, s obzirom na to kako smo odigrali prvo poluvrijeme, moramo biti zadovoljni bodom", rekao je trener domaćina Nenad Brnović.

A trener Budućnosti Miodrag Vukotić nije krio nezadovoljstvo.

"Nezadovoljan sam ishodom utakmice. U prvom poluvremenu smo promašili nekoliko stopostotnih šansi. U drugom je Nikač imao dvije odlične šanse, da smo tada dali gol vjerovatno bi se utakmica završila u našu korist. Promašujemo dosta prilika, to nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu, ali je problem što uz Nikača nemamo pravog golgetera, jer je Raičević povrijeđen", kazao je Vukotić.

Budućnosti je ovo treći remi zaredom u gostima, nakon što je po bod osvajala protiv Lovćena (2:2) i Sutjeske (0:0).

Galerija

Bonus video: