Mlada reprezentacija izvukla bod u Češkoj

Izabranici Mojaša Radonjića remizirali (3:3) iako su dva puta imali po dva gola minusa
3 komentar(a)
Mlada reprezentacija, Foto: Savo Prelević
Mlada reprezentacija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.10.2015. 18:07h

U okršaju sa čak šest golova pobjednika nije bilo - mlada reprezentacija Crne Gore remizirala je u Češkoj rezultatom 3:3.

Nakon svega viđenog, ovaj bod je veliki, jer su izabranici Mojaša Radonjića izbjegli poraz uprkos očajnoj igri u defanzivi i tome što su u dva navrata gubili sa dva gola razlike.

Ali, napad je konačno proradio i neutralisao greške ispred sopstvenog gola, iako je i ovog puta propustio nekoliko šansi (Luka Đorđević pogodio prečku na startu drugog poluvremena).

Na 2:1 je smanjio defanzivac Momčilo Raspopović, na 3:2 Marko Janković, a remi je potpisao Vladimir Jovović, povratnik u nacionalni tim nakon suspenzije, slučajnim golom nakon što ga je loptom pogodio protivnički igrač.

Strijelci za Čehe, koji su vodili sa 2:0 na poluvremenu, bili su Havlik, Čermak i Černi. Posljednju veliku priliku domaćin je imao u 85. minutu kada je Travnik pogodio prečku gola Marka Kordića.

Crna Gora već tri meča u kvalifikacijama ne zna za pobjedu - nakon što je na startu savladala Moldaviju, izgubila je od iste, a potom i remizirala kod kuće sa Maltom i sada sa Češkom na strani...

Naredni meč u kvalifikacijama Crna Gora igra 13. novembra kod kuće kada stiže Letonija.

Rezultati 5. kola: Češka - Crna Gora 3:3, Moldavija - Letonija 0:3, Belgija - Malta 2:0.

Tabela: Belgija 9 (tri utakmice), Crna Gora (4), Češka (3), Malta (5) 5, Moldavija (5), Letonija (4) 4.

Bonus video: