Savić debitovao u zvaničnim mečevima, Atletiko bolji od Hetafea

"Kolčonerosi" su kod kuće bili bolji od Hetafea, a crnogorski defanzivac je dobio šansu u rotaciji koju je Dijego Simeone predvidio za ovaj manji madridski derbi
0 komentar(a)
Antoan Grizman, Foto: Beta/AP
Antoan Grizman, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.09.2015. 22:03h

Atletiko Madrid je upisao četvrtu pobjedu u Primeri ove sezone, a Stefan Savić debitivao u zvaničnim mečevima u novom klubu.

"Kolčonerosi" su kod kuće bili bolji od Hetafea (2:0), a crnogorski defanzivac je dobio šansu u rotaciji koju je Dijego Simeone predvidio za ovaj manji madridski derbi.

Savić je igrao na poziciji štopera zajedno sa Dijegom Godinom, na klupi je bio Hose Marija Himenes, a oba pogotka je postigao Antoan Grizman, najbolji igrač ekipe na startu sezone - prvi je dao u 4, a drugi u 90. minutu.

Atletiko se ovim trijumfom izjednačio na tabeli sa Barselonom na prvom mjestu, s tim što Barsa tek treba da odigra utakmicu 5. kola - aktuelni šampion sjutra od 20 časova gostuje Selti.

Espanjol je savladao Valensiju i produbio krizu "slijepih miševa". U glavnom gradu Katalonije je bilo 1:0, jedini gol je postigao Viktor Alvares.

Rezultati

Atletiko M. - Hetafe 2:0 (Grizman 4, 90)

Espanjol - Valensija 1:0 (Alvares 18)

Granada - Sosijedad 0:3 (Agireče 7, 33, 79)

Srijeda: Selta - Barselona, Levante - Eibar, Atletik B. - Real Madrid, Rajo - Sporting Hihon, Las Palmas - Sevilja, Malaga - Viljareal;

Četvrtak: Betis - Deportivo.

Bonus video: