Niko Kovač pred otkazom

“Ne razmišljam sad o selektoru, bićemo pametniji u srijedu”, rekao je Šuker
4 komentar(a)
Niko Kovač, Foto: Beta/AP
Niko Kovač, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.09.2015. 11:44h

Stigao je umjesto Igora Štimca u finišu kvalifikacija, a mogla bi da ga zadesi ista sudbina - Niko Kovač je na pragu otkaza sa klupe Hrvatske.

Nekadašnji kapiten “vatrenih” je na stubu srama nakon razočaravajućih rezultata u posljednja dva kola - remija u Azerbejdžanu (0:0) i poraza u Norveškoj (0:2).

Predsjednik HNS i Kovačev nekadašnji saigrač, Davor Šuker, nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje da će “izbornik” biti smijenjen.

“Za nekoliko dana će Izvršni odbor raspravljati o Kovačevoj budućnosti. Selektor u svim nacionalnim timovima zavisi od rezultata. Ne razmišljam sad o selektoru, bićemo pametniji u srijedu. Moramo napraviti analizu šta se sve dogodilo”, rekao je Šuker.

Na sajtu Index.hr, navijači su jasno dali sud - čak 86,25 od više od 30 hiljada posjetilaca želi da Kovač ode.

Pitanje je, međutim, ko će doći na njegovo mjesto. Hrvatski novinari se pribojavaju da bi svemogući Zlatko Mamić mogao da postavi svog brata Zorana...

A navijači su na Indexu dali odgovor - 1. mjesto u anketi “Koga želite na klupi hrvatske reprezentacije” zauzima Jirgen Klop, što je nerealno, a drugi je Matjaž Kek, Slovenac koji je napravio bum sa Rijekom.

Bonus video: