Ćićarito u Bajeru za 13 miliona eura

Momak koji je stigao na "Teatar snova" 2010. kao 22-godišnjak je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Madridu, a kako Luj van Gal ne računa na njega, znalo se da će otići do kraja prelaznog roka
0 komentar(a)
Ćićarito, Foto: Beta/AP
Ćićarito, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.08.2015. 10:47h

Sve je gotovo, Havijer Ćićarito Ernandes ide u Njemačku.

Meksički napadač će uskoro potpisati ugovor sa Bajer Leverzukenom, koji će za njegovu slobodu Mančester junajtedu platiti 13 miliona eura.

Momak koji je stigao na "Teatar snova" 2010. kao 22-godišnjak je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Madridu, a kako Luj van Gal ne računa na njega, znalo se da će otići do kraja prelaznog roka.

Dugo je u igri bio Vest Hem, pominjao se i Totenhem, ali je posao obavio klub sa "Baj arene", koji je ostao bez već viđenog pojačanja, Đonatana Sorijana, jer je Red Bul Salcburg odjednom "promijenio ploču" i umjesto 12 tražio bar 15 miliona za najboljeg strijelca.

Junajted će, s druge strane, probleme u napadu pokušati da kao i prošlog ljeta riješi dovođenjem igrača Monaka - radio Monte Karlo je javio da su "crveni đavoli" ponudili 50 miliona eura za Antonija Marsijala.

Isti izvor je lani javio da Radamel Falkao stiže na "Old traford" na pozajmicu, iako su se do tada pominjala imena drugih klubova...

Bonus video: