Van Gal: Ne treba nam novi napadač

0 komentar(a)
Van Gal, Foto: Beta-AP
Van Gal, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 23.08.2015. 10:12h

Luj van Gal smatra da njegovom timu nije potrebno pojačanje u napadu, uprkos tome što je Mančester junajted postigao samo dva gola u prva tri kola Premijer lige.

Jedini igrač Junajteda koji se u prvenstvu do sada upisao u strijelce je Adnan Januzaj na gostovanju Aston Vili, pored toga što je defanzivac Totenhema Kajl Voker autogolom donio pobjedu Junajtedu i remija bez golova sa NJukaslom.

"Da li nam je potreban novi napadač? Ne, u sve tri utakmice na startu sezone bili smo bolji tim. Runi je dao gol, ali je poništen i nisam siguran da li su sudije bile u pravu, ali ne krivim ih jer nemaju lak posao. Nismo bili nagrađeni golom protiv Njukasla, igrali smo dobro, ali nismo iskoristili šanse", rekao jetrener Mančester junajteda.

Posljednji napadač Junajteda koji je uspio da postigne gol u Premijer ligi je Vejn Runi i to tek 4. aprila na meču protiv Aston Vile na Old Trafordu.

Van Gal je nedavno bio blizu transfera Pedra iz Barselone, ali je igrač na kraju odlučio da pređe u Čelsi.

Mančester junajted je u ovom prelaznom roku potrošio 62 miliona funti na Morgana Šnajderlina, Bastijana Švajnštajgera, Memfisa Depaja i Matea Darmijana.

Bonus video: