Van Gal: Očekujem Di Mariju u ekipi

0 komentar(a)
Luj van Gal, Foto: Beta/AP
Luj van Gal, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.07.2015. 16:21h

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da očekuje da će se fudbaler Anhel di Marija priključtiti ekipi na turneji po SAD, uprkos spekulacijama da je Argentinac na korak od prelaska u Pari Sen Žermen.

Britanski mediji prenijeli su da će Di Marija uskoro potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom. On se nije najbolje snašao na Old Trafordu, otkako je prošlog ljeta za rekordan britanski transfer od 59,7 miliona funti, iz Real Madrida prešao u Mančester junajted.

Di Marija (27) je još na odmoru, pošto je tokom ljeta igrao za Argentinu na Kupu Amerike.

"Priključiće se ekipi 25. jula", rekao je Van Gal i nije želio da komentariše spekulacije o sastanku izvršnog potpredsjednika Junajteda Eda Vudvorda i čelnika Pari Sen Žermena o transferu Di Marije.

"Na to ne mogu da odgovorim. To je proces. Kada budemo mislili da imamo nešto da kažemo, reći ćemo", rekao je holandski trener.

Mediji su prenijeli da bi Van Gal, u slučaju odlaska Di Marije, na Old Traford doveo fudbalera Barselone Pedra. Holanđanin je tokom vikenda najavio da bi mogao da dovede napadača, ali je sada to demantovao.

"Ne znam da li želim da kupim napadača. Pročitao sam u novinama da dovodim napadača kao iznenađenje. Ja to nisam rekao, to ste vi (novinari) rekli. Ne, ja mislim drugačije", rekao je Van Gal.

Mančester junajted pobijedio je San Hoze sa 3:1, na Međunarodnom kupu šampiona, a Van Gal je nezadovoljan igrom svoje ekipe.

"Prvi poluvremenom sam zadovoljan, ali smo u drugom igrali veoma loše. Nepotrebno smo gubili mnogo lopti, jedina dobra stvar je gol Pereire. Takođe, loš je bio i Bastijan Švajnštajger. Pereira je jedina svijetla tačka", rekao je Van Gal.

Bonus video: