PRESTIŽNI RUSKI DNEVNIK SAZNAJE

Grofa od klupe Krila dijeli samo papirologija

Miodrag - Grof Božović je u trci sa sređivanjem papirologije kako bi debitovao već za dva dana na klupi Krila Sovjetov, saznaje "Sport -ekspres", koji je prvi imao informacije o svakom prethodnom angažovanju crnogorskog trenera u Rusiji
2 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Beta
Miodrag Božović, Foto: Beta
Ažurirano: 13.01.2019. 06:02h

Crnogorskog trenera Miodraga - Grofa Božovića samo sređivanje papirologije dijeli od preuzimanja ruskog premijerligaša Krila Sovjetov, sauznaje tamošnji prestižni sportski dnevnik "Sport-ekspres".

Ukoliko uspije da na vrijeme okonča papirologiju oko dobijanja radne dozvole u Rusiji, Grof bi već 6. oktobra bio na klupi povratnika u najveći rang ruskog fudbala i to protiv kluba koji je nekada vodio, Dinama.

Uprava kluba iz Samare želi da ubrza postupak i Grofa ubaci u "vatru" i prije nego se upozna sa ekipom, kako bi se na licu mjesta uvjerio u mogućnosti i iskoristio pauzu u prvenstvu zbog utakmica reprezentacija u Ligi nacija.

Andreju Tihonovu, koji je uveo Krila u Premijer ligu, rezultati u posljednjim utakmicama ne idu na ruku, jer je nizao tri poraza a u Kupu je drugoligaša Tambova dobio tek u produžecima. Krila su pretposljednja na tabeli!

Božović je stranac-rekorder po broju klubova koje je vodio u Rusiji - sjedio je na klupi Amkara, FK Moskve, Dinama, Rostova, Lokomotive i Arsenala iz Tule, a ukoliko se dogovori sa čelnicima Krila Sovjetov, samo će popraviti taj rekord.

Od svih klubova koje je vodio u Rusiji, Božović nije imao zadovoljavajuće rezultate samo sa Dinamom, protiv kojeg će možda debitovati na klupi Krila u Samari u subotu.