ODLUKA UO FK MORNAR

Mladen Vukićević i dalje na kormilu Barana

"Prija mi povjerenje koje mi je ukazala uprava kluba, ali sada moramo ozbiljno razmisliti o najvažnijim mečevima sezone. Ubijeđen sam da nam se onakve stvari kao u subotu više nikada neće ponoviti", rekao je Vukićević
71 pregleda 1 komentar(a)
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.02.2019. 00:52h

Mladen Vukićević će predvoditi Mornar sa klupe i u narednom periodu.

Nakon ponuđene ostavke poslije prvenstvenog debakla u meču sa Grbljem i poraza od 7:0, čelnici Barana donijeli su odluku da iskusni strateg treba i dalje da obavlja tu funkciju.

Naime, poslije subotnjeg poraza, Vukićević je sebe istakao kao glavnog krivca i između ostalog naglasio da je utisak da određenim igračima duel sa Grbljem nije bio važan, kao ni konačan rezultat.

"I ranije smo bili u sličnim situacijama, a nije nikakva novina da  Mornar i ovoga puta mjesto u eliti izbori preko baraža. I to nam je primarni cilj. Mladen Vukićević ostaje šef stručnog štaba. Sada je  najvažnije da se konsolidujemo, i to svi ljudi koji su oko kluba.  Najvažnije je da opravdamo očekivanja svih navijača i sportske  javnosti u Baru", rekao je predsjednik  Mornara i gradonačelnik Bara dr Zoran Srzentić.

Pouzdani strateg Mornara je u izjavi za „Vijesti” istakao da je svoju odluku saopštio kao moralni čin.

"Prija mi povjerenje koje mi je ukazala uprava kluba, ali sada moramo ozbiljno razmisliti o najvažnijim mečevima sezone. Pred nama je baraž, pun iskušenja, protiv ekipe Igala. Moramo svi disati kao jedan i ostvariti zacrtani cilj sa početka sezone. Ubijeđen sam da nam se  onakve stvari kao u subotu više nikada neće ponoviti", rekao je Vukićević.

Iz uprave  Mornara je rečeno da će zaostala potraživanja od prethodna dva mjeseca prema igračima i stručnom štabu biti izmirena do mečeva baraža.