Mladen Vukićević i dalje na kormilu Barana

"Prija mi povjerenje koje mi je ukazala uprava kluba, ali sada moramo ozbiljno razmisliti o najvažnijim mečevima sezone. Ubijeđen sam da nam se onakve stvari kao u subotu više nikada neće ponoviti", rekao je Vukićević
93 pregleda 1 komentar(a)
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2015. 20:07h

Mladen Vukićević će predvoditi Mornar sa klupe i u narednom periodu.

Nakon ponuđene ostavke poslije prvenstvenog debakla u meču sa Grbljem i poraza od 7:0, čelnici Barana donijeli su odluku da iskusni strateg treba i dalje da obavlja tu funkciju.

Naime, poslije subotnjeg poraza, Vukićević je sebe istakao kao glavnog krivca i između ostalog naglasio da je utisak da određenim igračima duel sa Grbljem nije bio važan, kao ni konačan rezultat.

"I ranije smo bili u sličnim situacijama, a nije nikakva novina da Mornar i ovoga puta mjesto u eliti izbori preko baraža. I to nam je primarni cilj. Mladen Vukićević ostaje šef stručnog štaba. Sada je najvažnije da se konsolidujemo, i to svi ljudi koji su oko kluba. Najvažnije je da opravdamo očekivanja svih navijača i sportske javnosti u Baru", rekao je predsjednik Mornara i gradonačelnik Bara dr Zoran Srzentić.

Pouzdani strateg Mornara je u izjavi za „Vijesti” istakao da je svoju odluku saopštio kao moralni čin.

"Prija mi povjerenje koje mi je ukazala uprava kluba, ali sada moramo ozbiljno razmisliti o najvažnijim mečevima sezone. Pred nama je baraž, pun iskušenja, protiv ekipe Igala. Moramo svi disati kao jedan i ostvariti zacrtani cilj sa početka sezone. Ubijeđen sam da nam se onakve stvari kao u subotu više nikada neće ponoviti", rekao je Vukićević.

Iz uprave Mornara je rečeno da će zaostala potraživanja od prethodna dva mjeseca prema igračima i stručnom štabu biti izmirena do mečeva baraža.

Bonus video: