Runi: Naredne sezone na titulu

“Vjerujem da smo blizu, nema sumnje u to. Možete to da vidite u našim nastupima, dominiramo na terenu, nadigramo protivnika, samo nam je potrebno da iskoristimo šanse”, rekao je Runi
2 komentar(a)
Runi, Foto: Reuters
Runi, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.05.2015. 15:10h

Vejn Runi je ubijeđen da Mančester junajted može da bude u igri za titulu naredne sezone u Premijer ligi.

Luj van Gal je na “Old traford” stigao u julu i dobio je zadatak da vrati “crvene đavole” u Ligu šampiona, što je djelimično ostvareno, pošto će engleski velikan igrati kvalifikacije za najjače klupsko takmičenje.

Junajted je prošlog ljeta doveo Anhela di Mariju, Andera Ereru, Luka Šoa, Markosa Roha i Dejlija Blinda, ali je na kraju imao 17 bodova manje od šampiona Čelzija.

Runi, međutim, insistira da razlika nije prevelika nakon lošeg početka takmičarske godine na Ostrvu.

“Kada pogledate prvih 10-11 utakmica vidjećete da smo imali 13 bodova. Nakon toga smo vjerovatno skupili isto kao i svi ostali”, rekao je Runi za “Skaj sports”.

Engleskom napadaču nadu daju izdanja iz drugog dijela sezone.

“Vjerujem da smo blizu, nema sumnje u to. Možete to da vidite u našim nastupima, dominiramo na terenu, nadigramo protivnika, samo nam je potrebno da iskoristimo šanse”.

“Da sam na utakmici protiv Čelzija pogodio onaj šut sa lijevom nogom, meč je mogao da bude potpuno drugačiji i mogli smo da ih stavimo pod pritisak. Ukoliko potpišemo jednog ili dva dobra igrača na ljeto, imaćemo priliku da se borimo za titulu”, jasan je Runi.

Bonus video: