Kasiljas: Oblak je napravio razliku, a ne Mažić

Atletiko nije primio gol već 723 minuta kod kuće u Ligi šampiona. Tačnije, od meča sa Milanom u osmini finala prošle godine kada je strijelac bio Kaka
1 komentar(a)
Jan Oblak, Foto: Beta/AP
Jan Oblak, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.04.2015. 08:00h

Fudbaleri Atletiko Madrida su se nakon prve utakmice četvrtfinala protiv Reala (0:0) žalili na suđenje i na neujednačen kriterijum arbitra Milorada Mažića, a najglasniji u kritikama bio je Mario Suares.

Vezista "kolćonerosa" je čak rekao da mečeve ovakvog tipa ne treba da sudi "sudija iz Srbije".

"Mario je to rekao? Ne znam, mislim da je sudija bio dobar. A i rekao bih da nije uradio ništa loše", rekao je Kasiljas i nastavio:

"Najveći učinak je imao Jan Oblak i on je glavni protagonista prve utakmice. Zaslužili smo više od 0:0, trebalo je da postignemo gol, ali je golman Atletika bio fantastičan i svaka mu čast. Učinio je da revanš bude sasvim otvoren, ali vjerujem da smo u prednosti u odnosu na Atletiko", kazao je Kasiljas.

Atletiko nije primio gol već 723 minuta kod kuće u Ligi šampiona. Tačnije, od meča sa Milanom u osmini finala prošle godine kada je strijelac bio Kaka.

"Činjenica da smo sačuvali mrežu može da bude od velike važnosti u revanšu. Real je veliki tim sa sjajnim igračima, ali smo i mi još uvijek u životu", kazao je Oblak.

Bonus video: