Nema deterdženta - nema treninga

Kako fudbaleri nisu imali čistu opremu u kojoj bi istrčali na teren, odlučili su da preskoče trening. Šta će biti sjutra, ostaje da se vidi...
50 pregleda 9 komentar(a)
Mogren, Foto: Boris Pejović
Mogren, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.04.2015. 15:15h

Nakon što su prihvatili obećanja ljudi bliskih klubu i ipak odlučili da istrče na teren protiv Zete u subotu (izgubili 5:0) fudbaleri Mogrena danas su opet obustavili rad.

Ovoga puta razlog nije bio novac - kojeg, uzgred, i dalje nema, već pola godine - već nedostatak deterdženta, bez kojeg nije mogla da se opere oprema za trening.

Kako fudbaleri nisu imali čistu opremu u kojoj bi istrčali na teren, odlučili su da preskoče trening. Šta će biti sjutra, hoće li neko oprati opremu, ostaje da se vidi...

Ovo nije šala, već živa istina!

Zgode i nezgode budvanskog kluba, dvostrukog crnogorskog šampiona, čiji su fudbaleri u minule dvije godine makar 15 puta započinjali štrajk zbog neisplaćenih zarada, više nikog ne iznenađuju.

Igračima se, takođe, još niko nije obratio iz uprave kluba. Ne zna se ni ko čini upravu, osim predsjednika Bora Lazovića.

Sa igračima je uoči meča sa Zetom razgovarao čovjek blizak upravi i ubijedio ih da nakon trodnevnog prekida rada ipak istrče na teren i odigraju meč 25. kola Telekom 1. CFL.

Bonus video: