Skols: Sterling bi trebalo da ostane u Liverpulu

"Kada je riječ o budućnosti Sterlinga, mislim da treba da ostane u Liverpulu. Trener gradi tim oko njega, igra svake nedjelje... ", napisao je Skols u svojoj kolumni u Ivning Standardu.
0 komentar(a)
Rahim Sterling, Foto: Reuters
Rahim Sterling, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.04.2015. 14:18h

Bivši fudbaler Mančester junajteda Pol Skols rekao je danas da bi Rahim Sterling trebalo da ostane u Liverpulu.

Liverpul je ponudio Rahimu Sterlingu novi ugovor po kojem bi zarađivao 137.000 eura nedjeljno, ali je on odbio da produži saradnju sa klubom s Enfilda. Engleski fudbaler tvrdi da "novac nije problem".

"Kada je riječ o budućnosti Sterlinga, mislim da treba da ostane u Liverpulu. Trener gradi tim oko njega, igra svake nedjelje... Šta je još potrebno igraču u tim godinama? Sterling je dobar igrač i kada mu je dan izgleda impresivno, ali još ne postiže dovoljno golova", napisao je Skols u svojoj kolumni u Ivning Standardu.

"Mladi igrači nekad ne shvataju koliko je važno igrati svake nedjelje", dodao je Skols.

Sterling (20) je prošao omladinsku školu Kvins Park Rendžersa, odakle je prešao u Liverpul, a za prvi tim "crvenih" debitovao je 2012. godine.

Rodžers: Sterling neće otići iz Liverpula

Sterling neće na ljeto otići iz kluba, uprkos propasti pregovora o novom ugovoru koji mu važi za još dvije sezone, rekao je danas trener Brendan Rodžers.

"Liverpul je jedna od supersila u fudbalu i ako vlasnici ne žele da prodaju nekog igrača, onda i ne moraju to da urade", rekao je Rodžers britanskim medijima.

"Koncentracija bi trebalo da bude na njegovoj igri. Ako mu je ambicija da osvaja trofeje, onda je to u skladu sa klubom", kazao je Rodžers.

On je dodao da klub igraču nije dao dozvolu da komentariše pregovore oko novog ugovora u medijima.

"Naučiće. Svi pravimo greške u životu, posebno kada smo mladi. Klinac je pokušao da odloži sve priče oko novca i ugovora. Nadamo se da će njegov fokus sada biti isključivo na fudbalu", rekao je trener Liverpula.

Venger: Ne želim da se zamaram Sterlingom 48 sati prije meča

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger nije želio danas da govori o medijskim spekulacijama da želi da dovede igrača Liveprula Rahima Sterlinga, istakavši da samo razmišlja o dobrom nastupu svoje ekipe protiv "crvenih".

Arsenal u subotu dočekuje Liverpul u 30. kolu Premijer lige, a pored same utakmice prethodnih dana je u centru pažnje i priča o budućnosti Rahima Sterlinga.

Liverpul je ponudio Sterlingu novi ugovor po kojem bi zarađivao 137.000 eura nedjeljno, ali je on to odbio. Engleski fudbaler je kazao da "novac nije problem", ali i da mu prija kada čuje da je Arsenal zainteresovan za njega.

"Sterling je vrhunski igrač, ali ne želim da se zamaram s tim 48 sati prije utakmice. Imam veliki respekt prema Liverpulu, ali koncentrisan sam na utakmicu i da ostvarimo dobar nastup", rekao je Venger za britanske medije.

Meč između Arsenala i Liverpula igra se u subotu od 13.45.

Bonus video: