Eto trenirao, izglađen sukob sa Mihajlovićem?

0 komentar(a)
Samuel Eto, Foto: Beta/AP
Samuel Eto, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.02.2015. 11:53h

Kamerunac Samjuel Eto trenirao je danas, čime je okončan sukob između njega i trenera Sampdorije Siniše Mihajlovića, prenijeli su italijanski mediji.

Mihajlović je zbog prvenstvenog debakla od Torina od 5:1 u nedelju otkazao za juče planirani slobodan dan i naredio dva "kaznena" treninga u ponedjeljak, jutarnji i popodnevni.

Eto je poslije jutarnjeg treninga obavijestio Mihajlovića da neće moći da dođe na popodnevni zbog ranije dogovorenih obaveza i poslije žučne rasprave napustio klupski centar. Kamerunac se potom nije pojavio na popodnevnom treningu.

U izjavi italijanskim medijima, Mihajlović je potom kazao da "nije u sukobu sa Etoom" jer je "za sukob potrebno dvoje", ali i naglasio da je Kamerunac pokazao "nedostatak poštovanja prema njemu i fudbalerima".

"Neka uprava vidi šta će da radi sa njim", bijesan je bio Mihajlović.

Stvar je izgladio predsjednik kluba Masimo Ferero, koji je izjavio da je "Sampdorija jača nego ikad".

Uprskos navodima da sukoba više nema i da je sve izglađeno, italijanski mediji spakulišu da će Kamerunac ipak napustiti Sampdoriju. Ne, međutim, prije ljeta, jer pravilo Fife sprječava Kamerunca da u istoj sezoni zaigra za tri kluba. Ove sezone je već igrao za Everton i Sampdoriju (ušao u 70. minutu protiv Torina), tako da će morati da sačeka narednu sezonu ukoliko želi da opet promijeni klupske boje.

Kao dvije potencijalne destinacije pominju se SAD i Kina.

Bonus video: