Tores: Trebalo je da budem ključni igrač u Milanu

“Kada sam dolazio u Milan rečeno mi je da ću biti ključni igrač. Nažalost, poslije nekoliko mjeseci nisam bio u prvom planu kod trenera i to me je natjeralo da potražim novu sredinu”, rekao je Tores.
1 komentar(a)
Tores, Foto: Beta/AP
Tores, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.12.2014. 15:47h

Španski fudbaler Fernando Tores rekao je u ponedeljak da je odlučio da se vrati u madridski Atletiko, jer nije imao adekvatnu minutažu u Milanu.

Tores će igrati na pozajmici u Atletiku do juna 2016. godine, pošto je Milan otkupio njegov ugovor od Čelsija.

“Kada sam dolazio u Milan rečeno mi je da ću biti ključni igrač. Nažalost, poslije nekoliko mjeseci nisam bio u prvom planu kod trenera i to me je natjeralo da potražim novu sredinu”.

“Želim da se zahvalim Milanu, jer mi je olakšao put, sada sam u Madridu u nadi da ću pronaći sreću”, rekao je Tores na koneferenciji za medije u Dubaiju, gdje Milan u utorak igra prijateljski meč protiv Reala.

On je dodao da nije previše razmišljao kada se pojavila mogućnost da karijeru nastavi u klubu u kojem je ponikao i za koji je od 2001. do 2007. godine postigao 91 gol na 244 utakmice.

“Još kao mali sam maštao da igram za Atletiko. Svi znaju da je ovo moj dom, da se radujem pobjedama i patim kad ekipa izgubi”.

“Niko ne može da zamisli kako ću se osjećati kad ponovo obučem dres. Navijači uvijek traže od igrača da ostave srce na terenu, uvjeravam ih da ću raditi i više od toga”, obećao je Tores.

Ninjo je prije Milana i Čelzija igrao za Liverpul, dok je za reprezentaciju Španije odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova.

Bonus video: