Milačić: Šta da kažem osim - bruka!

2 komentar(a)
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 01.11.2014. 19:26h

Kotorani su dostigli svoj ovosezonski vrhunac, a Budvani dotakli dno, nakon što je duel Bokelja i Mogrena završen rezultatom 5:0 u korist domaćeg sastava.

"Šta da kažem? Bruka", opisao je bespomoćno izdanje svog sastava trener Mogrena Brano Milačić.

Igrači Bokelja od starta su torpedovali gol gostiju, a bilo im je puno lakše da igraju nakon što su poveli u 1. minutu - Vujović je prošao po desnoj strani i centrirao, a Japanac Ikeda, jedan od najnižih na terenu, glavom postigao gol.

Gosti su se malo oporavili od šoka na startu, imali su čak u finišu prvog dijela preko Vujačića dobru šansu da izjednače, da bi u nastavku doživjeli totalni debakl.

Već u 47. minutu na 2:0 povisio je Šćekić, nakon kornera Lazarevića i šuta Nikezića. I treći gol domaći su postigli glavom, opet nakon kornera - igrao se 74. minut kada je strijelac bio Mikijelj.

Budvani su potopljeni u posljednjih 10 minuta. Nikezić je prvo asistirao Kotorcu za 4:0, a onda i sam pogodio na dodavanje Bogdanovića za "petardu" u mreži Mogrena.

"Dali smo gol u 1. minutu, a u prvih 10 smo mogli da riješimo meč. Mogren se tada malo trgao, ali smo ih u nastavku razbili kontrama. Puno nam znači ovakva pobjeda na psihološkom planu", kazao je Slobodan Drašković, trener Mogrena.

Bokelj - Mogren 5:0

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca 250. Sudija: Jovan Kaludjerović (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Đuranović i Željko Pavićević (Podgorica). Strijelci: Ikeda u 1, Šćekić u 47, Mikijelj u 74, Kotorac u 80. i Nikezić u 84. minutu za Bokelj.

Bokelj: Mijatović, Mladenović, Šćekić (od 80. Pajović), Mikijelj, Martić, Bogdanović, Nikezić, Vujović (od 75. Kotorac), Ikeda (od 46. Maraš), Todorović, Latazević.

Mogren: Đurović, Radulović, Kapisoda, Marković, Ćosić (od 46. Zec), Vujačić (od 67. Milović), Mugoša, Adrović (od 60. Krstić), Baošić, Grbović, Racković.

Bonus video: