Rodžers: Nedostajao nam je kvalitet u napadu

0 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.11.2014. 17:33h

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je razočaran današnjim porazom od Njukasla u Premijer ligi i da je njegovoj ekipi nedostajao kvalitet u napadu.

Njukasl je na Sent Džejms Parku pobijedio Liverpul sa 1:0, golom Ajosa Peresa u 73. minutu. Crno-bijeli su ostvarili treću uzastopnu pobjedu u Premijer ligi, a četvrtu ukupno i popeli su se na deveto mjesto na tabeli sa 13. bodova. Liverpul poslije četvrtog prvenstvenog poraza zauzima sedmo mjesto sa bodom više.

"Razočarani smo. Imali smo kontrolu nad utakmicom, ali nismo napravili ono što smo željeli. Kažnjeni smo zbog greške i to nas je na kraju koštalo. Dobro smo dodavali loptu, ali nešto nam je nedostajalo na posljednjoj trećini terena. Dobro smo otvarali prostor, ali nedostajao nam je kvalitet u napadu", rekao je Rodžers prenijeli su britanski mediji.

Britanski mediji i navijači kritikuju napadača Marija Balotelija zbog loših igara, otkako je ovog ljeta iz Milana stigao na Enfild.

"Ne radi se o Mariju, nego o timu. Danas smo izgubili, cijela ekipa je pretrpjela poraz. Moramo to da analiziramo i krenemo dalje. Ove sezone će napredak ekipe biti spor, zbog mnogih izmjena u ekipi. Nismo startovali kako smo želeli, ali napredovaćemo. Bilo je teško, možemo samo da nastavimo da radimo", rekao je Rodžers.

Bonus video: