Prvog dana "crvenima" donio 50.000 funti

Već prvog dana od prodaje dresova sa imenom kontroverznog italijanskog napadača Liverpul je zaradio 50.000 funti
0 komentar(a)
Mario Baloteli, Liverpul, Foto: Liverpoolfc.com
Mario Baloteli, Liverpul, Foto: Liverpoolfc.com
Ažurirano: 11.09.2014. 09:26h

Prvog dana prodaje dresova sa imenom Baloteli, Liverpul je zaradio 50.000 funti. Prema informacijama "Telegrafa", u klubu sa "Enfilda" su prezadovoljni odlukom da angažuju kontroverznog italijanskog napadača.

"Baloteli je marketinški izuzetno atraktivan. U prošlosti je Liverpul bio usredsređen samo na rezultatske uspjehe i nije iskoristio brojne mogućnosti da se klub komercijalno razvija. Ali, to se više neće ponoviti, jer radim sa pravim ljudima koji su opravdali povjerenje. Oni su omogućili da izvučemo maksimum iz transfera poput Balotelijevog iz velikog Milana. Već prvog dana smo od prodaje dresova sa njegovim imenom zaradili 50.000 funti", ponosno je saopštio Jan Ejr, izvršni direktor "redsa".

A medijskoj popularnosti Balotelija, osim brojnih ispada na terenu i van njega, doprinosi i druženje tamnoputog Italijana sa brojnim svjetskim zvijezdama.

"Nije nikakva tajna da je Baloteli tražio od mene savjet da li da prihvati ponudu Liverpula. Rekao sam mu obavezno, jer Engleska je sjajno mjesto za fudbalera. Samo, insistirao sam da u mečevima sa Mančester junajtedom napravi nekoliko namjernih grešaka", kazao je Usein Bolt, najbolji atletičar svijeta, koji je poznat kao veliki fan "đavola".

Bonus video: