Maskerano produžio ugovor sa Barselonom do 2018. godine

"Posvećen sam ovom klubu sve do posljednjeg dana ugovora. Nadam se da ću ispuniti očekivanja Barselone", rekao je Maskerano
0 komentar(a)
Mesi i Maskerano, Foto: Beta/AP
Mesi i Maskerano, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.08.2014. 14:17h

Fudbaler Barselone Havijer Maskerano produžio je danas ugovor sa tim klubom do 30. juna 2018. godine.

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Maskerano je potpisao poboljšani, četvorogodišnji ugovor, uz opciju produženja na još godinu dana. U ugovoru je klauzula o otkupu Maskeranovog ugovora vrijedna 100 miliona eura, a dogovor je postignut prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu.

"Posvećen sam ovom klubu sve do posljednjeg dana ugovora. Nadam se da ću ispuniti očekivanja Barselone. Srećan sam što sam u ovom velikom klubu i što sam dio ekipe sastavljene od sjajnih igrača. Nadam se da će nam ići dobro. Radujem se ovoj sezoni poslije teških trenutaka u prošloj", rekao je Maskerano.

Maskerano je igrao za River Platu, Korintijans, Vest Hem i Liverpul, odakle je 2010. godine prešao u Barselonu. Za španski klub odigrao je 185 utakmica i osvojio dvije šampionske titule, Ligu šampiona,

Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope, Kup kralja i dva Superkupa Španije.

Za Argentinu odigrao je 103 utakmice i postigao tri gola. Sa državnim timom je ovog ljeta osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kao i dvije zlatne olimpijske medalje.

Bonus video: