Anćeloti: Vjerujem da osvajamo Superkup

"Atletiko je u prednosti, jer mi na njegovom stadionu sada moramo da idemo na pobjedu", rekao je Italijan
1 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2014. 09:14h

Real i Atletiko su odluku o osvajaču španskog Superkupa ostavili za revanš u petak veče, a trener "merengesa" Karlo Anćeloti nije zabrinut zbog rezultata (1:1) koji daje veće šanse rivalu u drugoj utakmici.

"Atletiko je u prednosti, jer mi na njegovom stadionu sada moramo da idemo na pobjedu. Uradićemo sve, ako budemo igrali kao u prvom meču osvojićemo takmičenje", rekao je Anćeloti.

Real je poveo preko Hamesa Rodrigesa u 81. minutu, a poravnao je Raul Garsija u 87. nakon prekida.

"Dominirali smo nakon vođstva, a onda napravili jedinu grešku poslije kornera kada smo loše branili prvu stativu. Kasiljas? Nije imao šansi kod pogotka rivala", istakao je Italijan.

Povreda tetive Kristijana Ronalda, zbog koje je zamijenjen na poluvremenu, vjerovatno nije teže prirode.

"Osjetio je bol i nismo rizikovali. Sačekaćemo preglede, ali sada to ne djeluje kao ozbiljan problem", dodaje Anćeloti.

Trener Atletika Dijego Simeone je bio zadovoljan remijem, ali ne i igrom svoje ekipe od onog momenta kada je na teren kročio Anhel di Marija.

"Branili smo se dobro, imali nekoliko šansi za gol, jedino smo bili u podređenom položaju kada je ušao Di Marija. To je logično, jer je po meni on najbolji igrač Reala. Ima sposobonost da promijeni meč i saigrača učini boljim. Zadovoljan sam rezultatom iz prve utakmice, daje nam šanse za revanš, a rekao bih da su one sada 50-50", istakao je popularni Ćolo.

Galerija

Bonus video: