Otkriven razlog zbog kojeg je Sane napustio pripreme reprezentacije

"Neizmjesno sam srećan što mogu da podijelim s vama da sam dobio kćerku", napisao je Sane na društvenim mrežama
1 komentar(a)
Liroj Sane Fudbalska reprezentacija Njemačke, Foto: Reuters
Liroj Sane Fudbalska reprezentacija Njemačke, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.09.2018. 15:58h

Liroj Sane je juče napustio pripreme reprezentacije Njemačke, zvanično je to uradio iz privatnih razloga, a mediji su požurili da počnu sa spekulacijama.

Pisalo se o tome da Sane u ovom trenutku psihički nije spreman, da je nezadovoljan statusom i u reprezentaciji i u Mančester sitiju, ali istina je jedna jedina - mladi fudbaler je postao otac, zato je i dobio dozvolu Joahima Leva da napusti trening kamp.

"Neizmjesno sam srećan što mogu da podijelim s vama da sam dobio kćerku", napisao je Sane na društvenim mrežama.

Sane se posebno zahvalio stručnom štabu "elfa" na razumijevanju što mu je dozvolio da se posveti porodici dan nakon meča Lige nacija protiv Francuske (0:0).

Dvadesetdvogodišnji krilni napadač je protiv "trikolora" igrao posljednjih desetak minuta, a nije u kombinaciji za sjutrašnji prijateljski duel sa Peruom.

Iza asa "građana" je teško ljeto u kojem je neočekivano izgubio mjesto u Njemačkoj za Mundijal u Rusiji, a nije u prvom planu ni kod Pepa Gvardiole na startu Premijer lige.

Spekuliše se da je Sane veoma teško podnio to što nije bio dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, pa se to odrazilo i na posvećenost treninzima.

"Nekada imate osjećaj po govoru Saneovog tijela da mu je svejedno da li će pobijediti ili ne. Ima sve što treba da ima fudbaler top klase, ali nekada mora da mu se kaže šta treba da uradi da bi bio bolji", istakao je prije nekoliko dana njemački vezista Toni Kros i dodao:

"Samo ga pogledajte - kristalno je jasan njegov kvalitet, tempo, lijeva noga koja je ubitačna. Ako sve to uklopi, on je pravo oružje ekipe za koju igra", kazao je Kros.

Bonus video: