TRANSFER IZ SNOVA

Aleksandar Boljević "filipsovac" tri godine

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena
51 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2014. 11:59h

Mladi crnogorski reprezentativac Aleksandar Boljević nosiće u naredne tri godine dres holandskog velikana PSV Ajndhovena! Boljević, koi je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici iz Zete u mladi tim PSV-a, nametnuo se legendarnom igraču "lala" i Barselone a sada treneru, Filipu Kokuu, sjajnim igrama u drugoj holandskoj ligi.

Boljević je u zimskom prelaznom roku pozajmljen PSV, a za maldi tim ove ekipe odigrao je 16 utakmica i postihao je tri gola. Krilni napadač, 18-godišnji Boljević je u prvom dijelu prethodne sezone odigrao za Zetu 11 utakmica na kojima se dva puta upisao u strijelce.

Holandski "De Telegraf" navodi da je Boljević supertalentovani napadač, koji je u Prvoj crnogorskoj ligi debitovao sa 15 godina, dok je za najjaču A crnogorsku reprezentaciju debitovao sa 17 godina! List navodi da je Boljević odigrao sjajnu sezonu u Eerste diviziji, i da je igrama, zalaganjem i ponašanjem zaslužio ugovor.