Ni Cetinjani ni Budvani nijesu vjerovali u čudo

Mogren će u srijedu i nedjelju igrati baraž sa Jezerom, dok će Lovćen na kratku pauzu, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope
0 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Ivan Petrušić
FK Lovćen, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 01.06.2014. 06:43h

Lovćen i Mogren nijesu vjerovali u čudo - da Dečić iznenadi Sutjesku, ili desetkovani Čelik zaustavi Mladost, pa je duel posljednjeg kola u prijestonici protekao u prijateljskom odmjeravanju snaga.

Slavili su gosti, ali nijesu proslavili pobjedu koja im nije bila dovoljna da izbjegnu baraž protiv Jezera za Prvu ligu.

Četa Brana Milačića drugu sezoni zaredom naći će se u doigravanju za opstanak, nakon pobjede u dvomemeču sa Zabjelom prošle godine.

Cetinjani su, zbog brojnih suspenzija, nastupili u kombinovanom sastavu, te sa nedostatakom motiva da sezonu za pamćenje završe na pravi način.

Lovćen je ipak bolje počeo meč, ali su nakon dva promašena zicera Vujanovića - poveli gosti.

Pržica je poslije kombinacije Đurišića i Markovića, iskoristio smušenost domaće odbrane i zatresao mrežu nepomičnog Perovića.

Lovćen nije poremetio primljeni gol, opet je preuzeo igru, ređao šanse i kao nagrada je došlo izjednačenje Bogdanovića početkom nastavka.

To je ohrabrilo Lovćen da još ofanzivnije krene naprijed, što je ostavljalo prostora za kontru Mogrenu.

Mugoša je u 70. minutu isoristio dobro organizovanu kontru i donio Mogrenu gol za trijumf u 70. minutu.

Bila je to ipak pobjeda bez značaja - Mladost je po očekivanju savladala Čelik u Nikšiću, čime je poništila takođe očekivanu pobjedu Budvana na Cetinju.

Mogren će u srijedu i nedjelju igrati baraž sa Jezerom, dok će Lovćen na kratku pauzu, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Lovćen - Mogren 1:2 (0:1)

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Gledalaca: 600. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković i Veselin Đuranović (Podgorica). Strijelci: Bogdanović 50 - Pržica 20, Mugoša 70. Žuti kartoni: Martinović (Lovćen), Pržica (Mogren).

Lovćen: Perović, Radunović, Tatar, M. Draganić, Vujović (Martinović), Radović, Hiro (Brnović), Bogdanović, Vujanović (Perutović), Kosović N. Draganić.

Mogren: I. Đurović, Radišić, Kapisoda, Marković, M. Đurović (Đuranović), Đurišić, Mugoša, Pržica (Krstić), Pejović, Racković, Kalezić (Kaluđerović).

Bonus video: