Trofej Miljana Miljanića u junu u Ulcinju

Međunarodni fudbalski turnir, Trofej Miljana Miljanića, za igrače rođene 2002, 2003, 2004. i 2005. godine biće održan od 20. do 24. juna u Ulcinju
0 komentar(a)
Fudbal u golu, Foto: Ilustracija
Fudbal u golu, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 30.05.2014. 12:27h

Međunarodni fudbalski turnir, Trofej Miljana Miljanića, za igrače rođene 2002, 2003, 2004. i 2005. godine biće održan od 20. do 24. juna u Ulcinju, saopštio je organizator turnira Mišo Caušević.

On je kazao da je akcenat turnira, pored afirmacije fudbalske vještine, mladih i budućih asova, na druženju, uzajamnom poštovanju, fer-pleju i upoznavanju grada domaćina.

“Očekujemo veći broj klubova i škola fudbala iz regiona i Crne Gore nego što je to bio slučaj u oktobru prošle godine. Radujemo se ponovnom viđenju sa talentovanom djecom i trenerima uz želju da se Ulcinj i fudbalski radnici najjužnijeg grada Crne Gore pokažu u pravom svijetlu”, rekao je Caušević u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je kazao da su predviđene i posjete Adi Bojani i starom gradu.

“Utakmice će biti igrane pod reflektorima na terenima fudbalskog centra Caušević. U planu je i gostovanje nekoliko fudbalskih legendi sa eks Yu prostora kao i ljudi iz Fudbalskog saveza Crne Gore”, kazao je Caušević.

Prošle godine ulcinjski turir, koji nosi ime legendarnog trenera i dugogodišnjeg predsjednika Fudbslskog saveza Jugoslavije, osvojili su Akademija fudbala As iz Novog Pazara (2002) i nikšićka Anderba za igrače rođene 2003. godine.

Bonus video: