Đurišić i Marković iskoristili greške Budućnosti

"Prezadovoljan sam. Pokazali smo da posjedujemo karakter i sada nam ostaje da se nadamo da ćemo izbjeći zonu baraža", ističe kapiten Mogrena, Aleksandar Kapisoda
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2014. 07:19h

Poslije dva teška meča protiv Lovćena i Sutjeske (oba pobijedili 1:0), ''plavi'' nisu smogli snage da trijumfuju kod kuće protiv Mogrena.

Dobro je počelo za domaće jer su stvorili nekoliko šansi na početku, a najozbiljnija je bila kada je Darko Nikač pokušao iz šesnaesterca, ali je golman Budvana, Ilija Đurović bio siguran.

Budućnost je uglavnom preko raspoloženog Rista Radunovića kreirala napade po lijevoj strani, ali nije uspijevala da stvori izglednu šansu za gol.

Do kraja poluvremena pokušao je Milivoje Raičević, ali je bio neprecizan.

"Prezadovoljan sam. Pokazali smo da posjedujemo karakter i sada nam ostaje da se nadamo da ćemo izbjeći zonu baraža", ističe kapiten Mogrena, Aleksandar Kapisoda.

U drugom dijelu Mogren je preuzeo inicijativu, ali su uglavnom to bili jalovi pokušaji gostiju, da bi u 74. minutu iz akcije koja nije obećavala, Milan Đurišić iskoristio grešku golmana Agovića koji je napucao loptu u njega i ona čudnim efeom otišla u gol - 1:0 za Mogren.

Na isteku 90. minuta Luka Pejović je ušao u šesnaesterac, pronašao Darka Markovića, a on poslao loptu u nebranjenu mrežu i postavio konačan rezultat - 2:0 za Budvane.

"Poslije promašaja uvijek uslijedi kazna. Mogren je bio bolji u drugom poluvremenu i zasluženo pobijedio", rekao je trener Budućnosti, Goran Perišić.

Budućnost - Mogren 0:2 (0:0)

Podgorica - Stadion pod Goricom. Gledalaca: 400. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović i Veselin Đuranović (Podgorica). Strijleci: Đurišić 74, Marković 90.

Budućnost: Agović, Tomković, Radunović, Orahovac, Raičević, Hočko, Raičković (Rogošić), Raspopović (Bojić), Ćetković, Nikač (Vukčević), Vujačić.

Mogren: Đurović, Radišić, Kapisoda, Petričević (Krstić), Pejović, Mugoša, Pržica (Rudović), Marković, Racković, Kalezić, Đurišić (Đuranović).

Bonus video: