Kosta propušta utakmicu sa Malagom

Napadač madridskog kluba doživio je povredu butnog mišića desne noge, pa je zbog toga propustio današnji trening, i neće nastupiti na utakmici sa Malagom koja je na programu u nedjelju
0 komentar(a)
Tijago Kosta, Foto: Reuters
Tijago Kosta, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.05.2014. 12:59h

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta propustiće narednu utakmicu svog tima protiv Malage, saopštio je danas španski klub.

Napadač madridskog kluba doživio je povredu butnog mišića desne noge, pa je zbog toga propustio današnji trening, i neće nastupiti na utakmici sa Malagom koja je na programu u nedjelju.

"Kosta je podvrgnut testovima kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede butnog mišića, a nalazi kažu da nije pokidan. On nije trenirao danas, a neće igrati ni u nedjelju, ali će biti spreman za utakmicu protiv Barselone", navodi se u saopštenju kluba.

Dijego Kosta je doživio sličnu povredu i u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom, ali nije odsustvovao sa terena.

Atletiko Madrid će do kraja sezone odigrati još tri utakmice, dvije u španskoj Primeri, protiv Malage i Barselone, i finale Lige šampiona protiv Real Madrida 24. maja u Lisabonu.

"Jorgandžije" imaju priliku da osvoje dvije titule, jer su trenutno lideri u Primeri, a pored toga mogu i prvi put u istoriji kluba da osvoje titulu u Ligi šampiona.

Bonus video: