Galager: Lijepo je bilo vidjeti Suaresa u suzama

"Bilo je lijepo videti Suaresa u suzama jer je on očigledni prevarant. Ne mogu da vjerujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone", rekao je Galager
1 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.05.2014. 10:35h

Nekadašnji gitarista Oejzisa (Oasis) Noel Galager rekao je da je oduševljen patnjom fudbalera Liverpula Luisa Suaresa poslije utakmice koja je povećala šanse da će njegov Mančester siti osvojiti titulu.

"Bilo je lijepo videti Suaresa u suzama jer je on očigledni prevarant. Ne mogu da vjerujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone", rekao je Galager engleskim medijima.

Liverpul je protiv Kristal Palasa vodio 3:0, ali se utakmica završila 3:3, što je znatno povećalo šanse za osvajanje titule Mančester sitija, kluba čiji je Galager vatreni navijač.

On sada nije propustio priliku da "bocne" i londonske klubove kojima je njegov Siti ove sezone davao šest golova.

"Poveli su 3:0, pa su ih ponijele emocije. Niko u Premijer ligi ne pobjeđuje sa šest ili sedam golova, osim ako ne igrate sa Arsenalom ili Totenhemom", rekao je Galager.

Galager je sada u bendu Haj flajing brds (High Flying Birds), a u britanskoj javnosti je poznat po oštrim kritičkim komentarima prema svemu i svačemu, pa čak i svom bendu, čije je spotove kritikovao.

Bonus video: