Mornar ponovo nije poražen, Mogren zaslužio više od boda

Kiša je lila kao iz kabla u Baru, ali, kao po tradiciji (prosjek golova u mečevima oba rivala je 3,5 po meču), bilo je kiše golova i na terenu
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2014. 07:45h

Ni u devetom uzastopnom meču na „Topolici“, fudbaleri Mornara teren nisu napustili pognute glave.

Istini za volju, od onog posljednjeg poraza od Sutjeske, u već zaboravljenom 12. kolu, sada su bili „najzreliji“ za tako nešto.

Kiša je lila kao iz kabla u Baru, ali, kao po tradiciji (prosjek golova u mečevima oba rivala je 3,5 po meču), bilo je kiše golova i na terenu.

A moglo ih je biti još. Najzreliju priliku za novo vođstvo Mogrena i vjerovatno sva tri boda, u bukvalno posljednjim minutima nisu iskoristili prvo rezervista Zvicer, a potom i Đurišić.

I domaćin je preko štopera Petrovića bio blizu prvog vođstva - ali lopta sa par metara nije htjela u gol Đurovića.

"Znao sam često da kritikujem igru moje ekipe, ali ovaj put niti želim niti ću to uraditi. Igrali smo dobro, zadovoljan sam postavkom, borbenošću i zalaganjem, ali ne i rezultatom. Znači nam i bod, ali smo htjeli sva tri. I imali igru za tako nešto", bio je iskren trener Mogrena Branislav Milačić.

"Htjeli smo da osvojimo sva tri boda, ali kako su gosti igrali i šta su prikazali, mogu reći da sam zadovoljan rezultatom. Mada, imali smo i mi neke šanse, ali i gosti. Drago mi je što je ekipa ponovo pokazala karakter da se vrati iz minusa", rekao je trener Barana Obren Sarić.

Mornar - Mogren 2:2 (1:2)

Bar - Stadion: SRC “Topolica”. Gledalaca: 200. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović i Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: Mandić 21, 50 - Kapisoda 18, Marković 31. Žuti kartoni: Radulović, Mijušković (Mornar), Pejović, Đuranović (Mogren).

Mornar: Lakićević, Dubljević, Arsenijević, Petrović, Radulović (Obradović), Vujačić, Tomić, Mijušković (Vučinić), Kajević, Memedović (Divanović), Mandić.

Mogren: Đurović, Radišić, Petričević, Kapisoda, Marković, Đurišić, Mugoša, Pejović, Racković, Kalezić, Đuranović (Zvicer).

Bonus video: