Benfiku čeka pakao u Torinu

"Uprkos porazu u 1. utakmici, koji nismo zaslužili, jer smo veći dio meča bili bolji, mislim da smo dokazali da imamo ono što je potrebno da bismo se plasirali u finale", rekao Konte
1 komentar(a)
Juventus, Foto: Beta/AP
Juventus, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.05.2014. 11:42h

Finale Lige Evrope igra se 14. maja u Torinu, na istom stadionu večeras se igra “finale prije finala” - Juventus će protiv Benfike pokušati da nadoknadi gol zaostatka iz prve utakmice (1:2).

Sevilja je u drugom meču veliki favorit protiv Valensije, nakon pobjede 2:0 prošle sedmice na svom stadionu u Andaluziji.

"Želimo finale. Uprkos porazu u prvoj utakmici, koji nismo zaslužili, jer smo veći dio meča bili bolji tim, mislim da smo dokazali da imamo ono što je potrebno da bismo se plasirali u finale", rekao je trener “stare dame” Antonio Konte na konferenciji za novinare.

Konte želi i zaglušujuću buku sa tribina “Juventus arene”.

"Želim da naši navijači naprave vatrenu atmosferu, kao što su to uradili Benfikini navijači prošle nedjelje u Lisabonu. Uvjeren sam da ćemo u revanšu igrati sa 12 igrača. Benfikini fudbaleri bi trebalo da se paze, pošto će naši navijači ući u borbu", dodao je Konte.

Napad aktuelnog i vjerovatno budućeg šampiona Italije predvodiće Karlos Teves, pored njega biće Fernando Ljorente, a u tim će se poslije oporavka od povrede koljena vraća Arturo Vidal.

Mirko Vučinić biće na klupi...

"Idemo u Torino ujedinjeni da pokušamo da prođemo u finale. Imamo kvalitet i sposobni smo da to postignemo", rekao je fudbaler Benfike Lima.

Bonus video: