Klemens: Šervud zaslužuje novi ugovor u Totenhemu

Bivši golman Totenhema Klemens je rekao da je trenutni trend u fudbalu da se angažuju inostrani treneri, za šta vjeruje da nije idealno rješenje
0 komentar(a)
Tim Šervud i Emanuel Adebajor, Foto: Reuters
Tim Šervud i Emanuel Adebajor, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.04.2014. 16:20h

Bivši golman Totenhema Rej Klemens rekao je danas da trener Tim Šervud zaslužuje da mu se produži ugovor s tim klubom.

"Nadam se da će Šervudu biti pružena šansa i naredne sezone. Venger (Arsenal) je dobio novi ugovor, Martineza (Everton) hvale kako je obavio sjajan posao ove sezone, a kada se pomene Šervud, priča se o smjeni iako i on ima sjajne rezultate. Cudan je ovaj današnji svijet", rekao je Klemens za britanske medije.

Klemens je rekao da je trenutni trend u fudbalu da se angažuju inostrani treneri, za šta vjeruje da nije idealno rješenje.

"Svi mi koji smo bili dio engleskog fudbala, želimo da na trenerskim pozicijama vidimo što više domaćih stručnjaka u velikim klubovima. Pogledajte recimo šta je Brendan Rodžers uradio sa Liverpulom, ali to je izuzetak, jer su svi opsjednuti mislima kako su inostrani treneri bolji", kazao je Klemens.

Proteklih nedjelja u medijima se dosta spekulisalo o promjeni trenera u ekipi Totenhema, jer Timu Šervudu ugovor ističe na ljeto, ali je danas engleski klub demantovao sve glasine.

Totenhem je šesti u engleskoj Premijer ligi sa 66 bodova, i gotovo sigurno će se naredne godine nadmetati u evropskim takmičenjima.

Bonus video: