Simeone: Pobjeda nad Liverpulom pokazuje snagu Čelzija

„To je dokaz da gostujemo veoma jakoj ekipi, ali to smo i ranije znali. Ubijeđen sam da će nam stvoriti mnogo problema u srijedu”, rekao je Ćolo
3 komentar(a)
Murinjo i Simeone, Foto: Reuters
Murinjo i Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2014. 13:25h

Medijske igrice Žozea Murinja i Dijega Simeonea se nastavljaju. Argentinac na klupi Atletika je poručio da je pobjeda Čelzija na gostovanju Liverpulu, i to bez nekoliko glavnih igrača, dokaz da „plavci” mogu da naude njegovom timu u revanšu polufinala Lige šampiona.

U prvom meču, na „Visente Kalderonu”, bilo je 0:0, a Murinjo se opredijelio za istu taktiku kao protiv Liverpula. Žargonski rečeno, parkirao je autobus ispred gola i čekao šansu za kontre. Nije je dočekao...

„Jasno je da Čelzi ima veliki tim, jer je pobijedio lidera i pored mnogo promjena u sastavu”.

„To je dokaz da gostujemo veoma jakoj ekipi, ali to smo i ranije znali. Ubijeđen sam da će nam stvoriti mnogo problema u srijedu”, rekao je Ćolo.

Atletiko želi da dostigne prvo finale elitnog evropskog takmičenja od 1974. godine, kada je poražen od Bajerna u reprizi na briselskom „Hejselu” sa 4:0.

Prvi meč je završen remijem nakon produžetaka (1:1), a Bavarci su se tada izvukli golom Hans-Georga Švarcenbeka u 120. minutu, jer su „kolćonerosi” u 114. poveli pogotkom nedavno preminulog Luisa Aragonesa.

Bonus video: