Staridž: Volio bih da u nedjelju igram protiv bivšeg kluba

"Još ne znam da li ću zaigrati, ali bih svakako volio to. Ako postignem gol, zaista ne znam kako ću reagovati", rekao je Staridž
0 komentar(a)
Rahim Sterling, Danijel Staridž, Foto: Beta/AP
Rahim Sterling, Danijel Staridž, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.04.2014. 11:22h

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž izjavio je danas da vjeruje da će biti spreman da igra na predstojećoj utakmici protiv svog bivšeg kluba Čelzija.

"Nadam se da ću se vratiti na teren ovog vikenda. Još ne znam da li ću zaigrati, ali bih svakako volio to. Ako postignem gol, zaista ne znam kako ću reagovati. Želio bih da svojim ponašanjem ukažem poštovanje svom bivšem klubu", rekao je Staridž, a prenose britanski mediji.

Njegov timski kolega Džordan Henderson rekao je da Liverpulu predstoje veoma teške utakmice i dodao da se nada da će Stardiž biti spreman da pomogne saigračima.

"Danijel (Staridž) je veoma važan igrač za nas. Nadam se da će biti spreman za duel sa Čelzijem. Očekuju nas teške utakmice u borbi za titulu, i mi moramo ostati maksimalno fokusirani. U dobroj smo poziciji, ali ništa još nije gotovo", rekao je Henderson za britanske medije.

Liverpul je trenutno lider u engleskoj Premijer ligi, a tri kola pre kraja šampionata ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelzi i šest u odnosu na Mančester siti, koji je treći, sa utakmicom manje u odnosu na dva prvoplasirana tima.

Jedna od najvažnijih utakmica u finišu engleskog šampionata, između Liverpula i Čelzija, odigraće se u nedjelju na "Enfildu" sa početkom u 15.05.

Bonus video: