Benites: Nećemo ni razmatrati ponude za Hamšika

"On je vitalnog značaja za klub, u to nema sumnje. Oduševljeni smo kako je igrao ove sezone... Ne razmišljamo o tržištu i sigurno nećemo razmatrati bilo kakve ponude", rekao je Benites
0 komentar(a)
Rafael Benites, Foto: Beta AP
Rafael Benites, Foto: Beta AP
Ažurirano: 18.04.2014. 15:33h

Trener fudbalera Napolija Rafael Benites rekao je danas da taj italijanski klub ne želi ni da razmatra ponude za Mareka Hamšika.

Italijanski mediji su ranije ove nedjelje pisali da bi Napoli bio spreman da proda Hamšika za adekvatnu naknadu, ali je Benites kazao da je slovački fudbaler jedan od glavnih igrača njegog tima.

"Marek je važan igrač za nas. On je vitalnog značaja za klub, u to nema sumnje. Oduševljeni smo kako je igrao ove sezone... Ne razmišljamo o tržištu i sigurno nećemo razmatrati bilo kakve ponude za Hamšika", rekao je Benites, prenose italijanski mediji.

Mediji su, takođe, spekulisali da je Napoli zainteresovan za fudbalera Liverpula Martina Škrtela i igrača Barselone Havijera Maskerana.

"Žao mi je, ali znate da ne mogu sada da pričam o transferima... Jedino želim da razmišljam o narednoj utakmici Meč sa Udinezeom je od presudnog značaja za nas ako želimo da sezonu završimo na trećem mjestu na tabeli", rekao je Benites novinarima.

Bonus video: