Budvani dobili nakon 42 dana

"Nadam se da ćemo brzo izaći iz opasne zone. Čestitam igračima na igri i ponašanju, igrali su dobro, dominirali tokom cijelog meča", prokomentarisao je trener Mogrena Brano Milačić
4 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2014. 08:24h

I to se dogodilo - Mogren je slavio pobjedu nakon tačno 42 dana.

U tom periodu Budvani su upisali šest poraza, računajući i jedan u Kupu, te samo jednom odigrali neriješeno. Posljednji put su se radovali 1. marta, kada su pobijedili Dečić.

Iako je statistika i dalje poražavajuća (samo tri pobjede u prvenstvu od avgusta prošle godine), jučerašnja partija protiv Grblja je najava izlaska iz teške krize.

"Nadam se da ćemo brzo izaći iz opasne zone. Čestitam igračima na igri i ponašanju, igrali su dobro, dominirali tokom cijelog meča", prokomentarisao je trener Mogrena Brano Milačić.

Budvani su dominirali i dva puta protiv Mladosti, kada su izgubili, ali za razliku od tih duela, juče nisu pravili početničke greške u defanzivi.

Domaći su poveli u 23. minutu nakon kornera - Markovića je centrirao, a Racković glavom zatresao mrežu.

Reakcija Grblja bila je ekspresna, mladi reprezentativac Janković je već u narednom napadu nakon solo-prodora pogodio za 1:1.

Primljeni gol, međutim, nije destabilizovao igrače Mogrena, koji su nastavili da napadaju i do poluvremena imali dvije šanse da vrate prednost (šanse Đurišića i Radišića).

Sve su ipak nadoknadili u nastavku. Najbolji pojedinac meča Darko Marković pogodio je u 52. minutu sa više od 20 metara, da bi napadač Adis Đoković u nadoknadi iz drugog potvrdio trijumf Mogrena.

Budvani su u međuvremenu imali još nekoliko dobrih šansi, ali su se kockali promašajima, jer je Ašćerić umalo donio Grbljanima drugo izjednačenje.

"Nismo bili na očekivanom nivou. Mogren je dobio zasluženo, okrećemo se narednim mečevima", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Mogren - Grbalj 3:1 (1:1)

Budva - Stadion Lugovi. Gledalaca: 150. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar i Nikola Radulović (Podgorica). Strijelci: Racković 23, Marković 52, Đoković 90+3 - Janković 24.

Mogren: Buturović, Racković, Kaluđerović, Radišić, Radulović (Baošić), Petričević (Krstić), Marković, Kalezić, Đurišić, Mugoša (Pržica), Đoković.

Grbalj: Radulović, Obradović (Mikijelj), Janković, N. Bogdanović, Ašćerić, I. Bogdanović, Carević, Pepić (Đalović), Milojko, Handa (Međedović), Glavan.

Bonus video: