Het-trik Stefana Mugoše poništio dva gola Đurišića

"Moram biti zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom koju smo pružili", ističe Radovan Kavaja
0 komentar(a)
FK Mladost, Foto: Zoran Đurić
FK Mladost, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.04.2014. 07:33h

U borbi rivala sa dna tabele Mladost je preko Stefana Mugoše uspjela da postigne tri gola za samo osam minuta i slavi protiv Mogrena (3:2).

Prvo poluvrijeme je prošlo sa nekoliko manjih šansi za gol, ali ništa ozbiljnije da ugrozi mrežu čuvara obije mreže, što je i rezultiralo da na kraju prvog dijela bude 0:0.

U nastavku igre Mogren je stigao prvi do vođstva pogotkom Milana Đurišića u 59. minutu na centaršut Ivana Rackovića - 1:0 za Budvane.

Tada neobjašnjiv pad izabranika Brana Milačića koji je na najbolji način iskoristio Stefan Mugoša koji je sa tri gola u osam minuta nosio Mladost do pobjede.

Prvo je u gužvi bio najspretniji i postigao prvi u 71. minutu, da bi se šest minuta kasnije ponovo upisao u strijelce.

Het-trik je postigao u 79. i pokazao zašto igra za mladu reprezentaciju.

Do kraja susreta Mogren postiže drugi pogodak, a strijelac je opet bio Milan Đurišić koji stavlja tačku na ovaj susret u drugom minutu nadoknade.

Nakon meča trener Mladosti nije krio zadovoljstvo.

"Moram biti zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom koju smo pružili. Sa previše nervoze smo ušli u ovaj meč što objašnjava igru u većem dijelu utakmice, ali želim pohvaliti ekipu zbog reakcije nakon primljenog gola i pokazivanje karaktera", ističe Radovan Kavaja.

Brano Milačić je čestitao suparničkoj ekipi i poručuje da se njegova ekipa neće predati do kraja prvenstva.

"Mislim da smo dominirali u većem dijelu susreta, ali se desio pad koji su protivnici iskoristili. Želim da čestitam ekipi Mladosti, a mi ćemo pokušati da do kraja izborimo opstanak", rekao je Brano Milačić.

Sada na tabeli Mladost bježi četiri boda Mogrenu, a pet posljednjem Dečiću.

Bonus video: