Mojes: Želimo trijumf u Ligi šampiona

"Očekuje nas teška utakmica protiv vjerovatno najboljeg tima u Evropi. Veliki je to izazov za obje ekipe", rekao je Mojes za britanske medije
6 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Beta/AP
Dejvid Mojes, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.03.2014. 20:02h

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je danas poslije pobjede protiv Aston Vile od 4:1 u engleskoj Premijer ligi, da je zadovoljan igrom svog tima i da vjeruje da je ekipa spremna za utakmicu četvrtfinala Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena.

"Nestrpljivo čekam utakmicu protiv Bajerna. Mi smo sada u četvrtfinalu LŠ, ali se time ne zadovoljavamo. Želimo da prođemo dalje, u polufinale, pa u finale, i na kraju da trijumfujemo. Očekuje nas teška utakmica protiv vjerovatno najboljeg tima u Evropi. Veliki je to izazov za obje ekipe", rekao je Mojes za britanske medije.

Trener "đavola" pohvalio je Vejna Runija koji je danas postigao dva gola, rekavši da se nada da će on nastaviti da igra u takvom ritmu, i postiže golove.

"Runi je odličan igrač. Igra dobro od samog starta sezone. Rekao sam mu poslije utakmice, da ukoliko nastavi da daje po dva gola na svakom meču da će nam to pružiti mogućnost da postižemo mnogo bolje rezultate", dodao je trener Mančestera.

Mojes se osvrnuo i na igru Huana Mate koji je danas postigao svoj prvi gol za ekipu Mančestera.

"Svi znaju kakav je Mata igrač, i koliko je sposoban. Ali, njemu je bio potreban taj gol. Davanje golova je sastavni dio njegove igre, zbog čega smo ga i angažovali", rekao je Mojs.

Junajted je trenutno sedmi u Premijer ligi sa 54 boda, a sledeći meču nacionalnom šampionatu će igrati sa Njukaslom 5. aprila.

Aktuelni prvak Engleske igraće u utoraku 20:45 na "Old Trafordu" prvi meč četvrtfinala LŠ protiv Bajerna iz Minhena.

Bonus video: