Mojes donio negativne rekorde Junajtedu

Transparent s Mojesovim likom na tribini na kojem piše Izabrani (The Chosen One) sinoć je pokušala da skine grupa navijača Junajteda, ali su reagovali redari
65 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2014. 13:13h

Nakon sinoćnjeg poraza od Mančester sitija Dejvid Mojes je meta kritika najžešćih kritika do sada, samo dvije sedmice nakon što je „preživio torturu“ od strane javnosti zbog debakla od Liverpula na „Old trafordu“.

I sada je, kao protiv „redsa“ rezultat bio 3:0 za protivnika, pa se engleski mediji pitaju šta Mojes više traži na klupi „crvenih đavola“.

Junajted, naime, ima nevjerovatno loš učinak ove sezone, a Mojes se pobrinuo i da postavi negativne rekorde kluba.

Junajted je pod njegovim vođstvom upisao najviše poraza u istoriji kluba kada je Premijer liga u pitanju (10), a taj skor može da bude i gori, jer je do kraja ostalo još sedam kola.

Takođe, „đavoli“ ove sezone imaju najviše poraza na svom terenu u posljednjih 12 godina (šest), pobijedili su samo jednom i ligi u 13 mečeva ekipe iz prvih devet na tabeli.

Koliko je Mojes podbacio na „Old trafordu“ vidi se i po tome što je Everton ove sezone slavio na tom stadionu prvi put nakon 22 godine, VBA poslije 34, a Njukasl je na trijumd čekao čak 41 godinu.

Ali, čini se da navijačima najteže od svega pada to što su ispred Junajteda i Mančester siti i Liverpul, kao i činjenica da je prvi put u istoriji njihov klub izgubio sva četiri meča od dva najveća rivala u istoj sezoni.

Transparent s Mojesovim likom na tribini na kojem piše Izabrani (The Chosen One) sinoć je pokušala da skine grupa navijača Junajteda, ali su reagovali redari.

Navijači su sinoć za vrijeme i nakon utakmice verbalno napali ser Aleksa Fergusona u direktorskoj loži „Old traforda“ (u njemu vide glavnog krivca jer je izabrao nasljednika), a jedan je čak pokušao i da se fizički obračuna sa Mojesom, ali ga je obezbjeđenje spriječilo da dođe do menadžerske klupe.

Galerija

Bonus video: