Mojes: Moj položaj u klubu je isti kao i prije

"Imam šestogodišnji ugovor. Ovaj klub ne radi kratkoročno, on ima dugoročnu viziju. Podrška u klubu je fenomenalna. Moramo da radimo zajedno u budućnosti", rekao je Mojes
0 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Dejvid Mojes, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.03.2014. 17:26h

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je danas da njegov položaj u klubu isti kao i do sada, čime je odbacio tvrdnje britanskih medija da je pred otkazom.

"Moja budućnost u klubu se nije promijenila. Imam sjajan posao, znam put kojim želim da idem. Nikad uprava i ja nismo razgovarali o mojoj budućnosti, imam velika uvjerenja da će me pustiti da nastavim posao", rekao je Mojs.

Mančester junajted je u posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima zabilježio samo tri pobjede, a proteklog vikenda poražen je na svom stadionu od Liverpula sa 0:3, pa su "crveni đavoli" ostali bez ikakvih šansi da zauzmu jedno od prva četiri mjesta u Premijer ligi i izbore učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

"Imam šestogodišnji ugovor. Ovaj klub ne radi kratkoročno, on ima dugoročnu viziju. Podrška u klubu je fenomenalna. Moramo da radimo zajedno u budućnosti", rekao je Mojes.

Njegovu ekipu sjutra očekuje revanš utakmica osmine finala Lige šampiona protiv Olimpijakosa.

Grčka ekipa je prije tri nedjelja u Pireju slavila sa 2:0, pa će tako Junajted imati težak zadatak da izbori prolazak u narednu fazu takmičenja.

U istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja samo pet klubova je uspjelo da nadoknadi deficit od dva ili više gola i izbori plasman u narednu fazu.

"Ovaj klub je najveći na svijetu... To navijači možda neće vidjeti danas, ali u skoroj budućnosti ćemo ponovo izrasti u silu. Znam da su vidjeli velike uspjehe u prošlosti, a takođe znam da će ih vidjeti u budućnosti", rekao je Mojes.

Mančester junajted u Premijer ligi zauzima sedmo mjesto sa 48 bodova, 18 manje od lidera Čelzija.

Revanš utakmica Lige šampiona između Mančester junajteda i Olimpijakosa igra će se sjutra na stadionu Old Traford od 20.45.

Bonus video: