Simeone: Moramo da dominiramo na sredini terena

„Na 'San Siru' smo dominirali i mogli smo da imamo prednost od 2:0. Pokazali smo da možemo da budemo dominantni kod kuće, ne vidim zašto ne bi tako bilo i u Madridu“, kaže Adel Tarabt
0 komentar(a)
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.03.2014. 14:11h

Trener fudbalera Atletika iz Madrida Dijego Simeone rekao je danas da će se u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Milana borba voditi na sredini terena.

„Mi ćemo pokušati da postignem gol, ali isto tako moramo da kontrolišemo igru na sredini terena - to će biti odlučujuće. Takođe moramo da ih u potpunosti zatvorimo, da im ne damo prostora, ako želimo da prođemo“, rekao je Simeone.

Atletiko je prije tri sedmice na „San Siru“ pobijedio Milan sa 1:0.

Simeone je rekao da u Madridu očekuje težak meč, kao i da je Milan klub sa velikom istorijom.

„Siguran sam da će utakmica biti teška, koliko za nas, toliko i za njih. Oni su ekipa sa velikom istorijom i kvalitetom“, rekao je Simeone.

Trener Atletika je dodao da će u sastavu ekipe biti Dijego Košta, Dijego Godin i Arda Turan, koji su imali sitnih problema sa povredama.

S druge strane, fudbaler Milana Adel Tarbt kazao je da ekipa u meč ulazi bez straha.

„U utorak nas očekuje sjajan meč, a mi u njega ulazimo bez straha. Na 'San Siru' smo dominirali i mogli smo da imamo prednost od 2:0, ali nismo imali sreće. Pokazali smo da možemo da budemo dominantni kod kuće, ne vidim zašto ne bi tako bilo i u Madridu“, rekao je Tarabt.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Atlatiko i Milana igraće se sjutra od 20.45 na stadionu „Visente Kalderon“.

Bonus video: