Hodžson kritikovao navijače zbog peticije o Kleverliju

Navijač Geln Mekonel iz Blekpula pokrenuo je onlajn peticiju, kojom se traži da Kleverli ne bude u ekipi, a nju je do sada potpisalo više od 10 hiljada ljudi
0 komentar(a)
Kleverli, Foto: Reuters
Kleverli, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.03.2014. 12:08h

Selektor Engleske Roj Hodžson kritikovao je danas navijače zbog peticije kojom se zahtijeva da fudbaler Mančester junajteda Tom Kleverli ne bude u državnom timu za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Navijač Geln Mekonel iz Blekpula pokrenuo je onlajn peticiju, kojom se traži da Kleverli ne bude u ekipi, a nju je do sada potpisalo više od 10 hiljada ljudi.

Kleverlija kritikuju zbog loših ovogodišnjih nastupa za Junajted, ali se 24-godišnji fudbaler redovno nalazi na Hodžsonovom spisku.

Mekonel smatra da je Kleverli "nesposoban" i da "nema nikakvih kvaliteta" i kritikovao je Hodžsona što mu je omogućio da odigra 13 utakmica za reprezentaciju.

"Moram da priznam da me ta peticija nije zadivila. Razočaran sam što Tom, kao osjetljiv mladić, mora da nosi taj teret. Ali, znam da će on to prevazići, a kada se to dogodi, kada Mančester junajted ponovo počne da pobjeđuje i kada budu hvalili njegove nastupe, Tom će iz toga izaći jači", rekao je Hodžson.

Bonus video: