Dva brza rafala šokirala pretendenta na titulu

"Više smo očekivali od ovog meča, ali greška prilikom prvog gola, i nepažnja kod drugog skupo su nas koštale", rekao je trener Čelika Slavoljub Bubanja
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2014. 10:03h

Nikšićka "fap mašina" zakazala je u Baru.

Dva brza rafala Mornara potpuno su šokirala pretendenta na titulu ove sezone.

Barani su željeli sva tri boda, baš kao i rival. Razlika je bila u tome što su Sarićevi izabranici imali viziju i jasan put kako da željeno i ostvare. A tri boda, izuzetno važna u borbi za opstanak, apsolutno su zaslužena.

"Osvojiti tri boda na premijeri protiv odlične i jake ekipe kakva je Čelik, veliki je uspjeh. Mislim da smo zasluženo stigli do trijumfa, a golove smo postigli na vrijeme", kaže pomoćni trener Mornara Zoran Đurašković.

Barani su furioznim početkom iznenadili sve.

Publika se nije ni zagrijala na "Topolici", a već je bilo 1:0.

Poslije greške veznog reda Čelika, lopta je stigla do Vujačića, uslijedio je odličan pas napadača Mornara koji je „presjekao“ odbranu rivala, i rutinska ali efektna završnica novopečenog kapitena Bogdana Bogdanovića za radost domaćih.

Tek što su se stvari vratile u normalu, nepunih pet minuta kasnije mreža novajlije u taboru Nikšićana Vlada Giljena, ponovo se zatresla.

Ovoga puta dobar dubinski pas je uputio defanzivac Radulović, novajlija iz Metalca, i očigledno pravo pojačanje Barana, Marko Memedović se ustremio ka golu rivala, do izražaja je došla njegova brzina, a spasa za golmana gostiju ni ovoga puta nije bilo.

Pogodak najvećeg pojačanja gostiju Nikole Vujovića uslijedio je pred kraj poluvremena. Nakon lijepo primljene lopte uslijedio je efektan udarac sa distance, a sigurni Lakićević je loptu morao vaditi iz mreže.

"Više smo očekivali od ovog meča, ali greška prilikom prvog gola, i nepažnja kod drugog skupo su nas koštale", rekao je trener Čelika Slavoljub Bubanja.

Bonus video: